iPad 2 hakkında bilinen her şey!

iPad 2 neler getiriyor, ne zaman çıkacak ve fiyatı ne olacak? İşte onun hakkında tüm bildiklerimiz!

iPad 2'nin gizemi kalkıyor!

Apple yöneticileri iPad 2 hakkında konuşmamak konusunda kararlı olsalar da yepyeni ve gelişmiş bir iPad'ın çıkacağını biliyoruz. Apple, önemli ürünlerini her sene yeni tasarım ve özelliklerle güncelliyor ve şu an sıradaki cihaz iPad.

Apple tarafından henüz bir iPad 2 duyurusu yapılmadı ancak yapılan söylentiler neredeyse birebir. İşte Apple'ın bir sonraki tableti hakkında tüm bildiklerimiz.

iPad 2 tam olarak ne?

'iPad 2' olarak adlandırdığımız cihaz, Apple'ın geçen sene Nisan ayında piyasaya sürdüğü popüler tableti iPad'ın yeni bir sürümü. iPad 2'nin 'iPad HD' ismine sahip olabileceği de dedikodular arasında ancak bu konuda resmi bir onaylama yok. Apple'ın süregelen geliştirme stratejileri devam ederse, iPad 2 estetik ve özellikler bakımından evrimsel bir gelişme yaşayabilir.

iPad 2'de neler yeni?

iPad 2'de neler yeni?
GoPod mobile adlı Çinli üreticinin yayınladığı iPad 2 'modeli'

iPad 2'de neler yeni?

Bu konuda da kesin bilgilere sahip değiliz. Ancak Çin temelli bir aksesuar üreticisi, Apple'dan aldığını iddia ettiği iPad 2'nin özelliklerini ve hatta örnek bir modelini yayınlamıştı. Bu bilgilere göre yeni tasarım, iPod touch gibi yuvarlak kenarlara ve 0.37 inç (0.93 cm) inceliğinde bir kasaya, ön ve arka yüz kameralarına sahip olacak. Modele göre sol alt tarafta yenilenmiş bir hoparlör ve sağ tarafta bilinmeyen bir port bulunuyor.

Bazı kaynaklara göre iPad 2, Apple'ın A4 işlemcisinin sonraki nesli olan A5 işlemcisini taşıyacak. A5 işlemcisi, çok çekirdekli Cortex A9 çipsetini içeriyor ve cihazın yüksek çözünürlüklü Retina Display ile çalışabilmesini sağlayacak. Ekran çözünürlüğünün ise 1024x768'den 2048x1536'ya çıkacağı söyleniyor.

Ne zaman piyasaya çıkacak, fiyatı ne kadar olacak?

Ne zaman piyasaya çıkacak, fiyatı ne kadar olacak?
iPad 2'nin fiyatında düşüş beklenmiyor

iPad 2 ne zaman duyuruldu?

iPad 2 henüz duyurulmadı ancak tüm belirtiler bulunduğumuz ayın son günlerinde bunun yapılacağına yönelik. Apple, orijinal iPad'i geçen sene 27 Ocak'ta duyurmuştu ve şirketin düzenli yayınlama planını göz önünde tuttuğumuzda Apple'ın bu döngüyü bozması şaşırtıcı olur.

iPad 2 ne zaman piyasaya sürülüyor?

Apple'ın yıllık piyasaya sürme planlarına göre iPad 2, ABD'de geçen seneki gibi Nisan aylarının başlarında mağazalarda olacak.

Peki iPad 2'nin fiyatı ne kadar olacak?

Apple'ın ürünlerinin yeni sürümlerinde indirme gitmesi pek rastlanan bir durum değil. Wi-Fi modellerin 499 dolardan ve 3G destekli modellerin 629 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkmasını bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları