iPad'de iştah açan uygulama!

Kendi alanında 1 numara olan, Türkiye'nin en büyük dergilerinden biri daha artık iPad'de. İşte o uygulama...

iPad'de iştah açan uygulama!

Türkiye'nin en iyi yemek dergisi Lezzet, başarılı bir iPad uygulaması ile karşımızda. Lezzet'in denenmiş ve güvenilir tüm yemek tariflerini bu uygulamada bulmak mümkün. Ayrıca çeşitli içecek tarifleri de aynı uygulama içerisinde kullanıcılara sunuluyor.

Uygulamayı kullanırken çok sayıda sürprizle de karşılaşacaksınız. Örneğin farklı kategorilerde yüzlerce tarifin yanında, pek çok video yemek tarifi de sizleri bekliyor. Ayrıca tarifler arasında arama yapabilir ve beğendiğiniz tarifleri favoriler listenize ekleyebilirisiniz. Üstelik uygulamaya sürekli yeni tarifler ekleniyor.

Uygulamanın kullanıcılarına sunduğu bir diğer sürpriz ise gelişmiş "Alışveriş Listesi" işlevi. Bu işlev seçtiğiniz tariflerin malzemelerini listeleyerek, alışveriş sırasındaki en büyük yardımcınız olacak.

İşinin ustası kişiler tarafından hazırlanan Lezzet iPad uygulamasını indirmek ve kullanmak tamamen ücretsiz. Uygulamadan ekran görüntüleri için ilerleyen sayfalara göz atabilir, uygulamayı ücretsiz olarak indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:

Download: Lezzet Yemek Tarifleri

Lezzet Yemek Tarifleri - I

Lezzet Yemek Tarifleri - I

Lezzet Yemek Tarifleri - II

Lezzet Yemek Tarifleri - II

Lezzet Yemek Tarifleri - III

Lezzet Yemek Tarifleri - III