iPhone 11'in Kare Kamera Modülü Yeniden Sızdırıldı

iPhone 11 hakkında ortaya atılan ilginç iddiayı destekleyen yeni bir sızıntı daha internette ortaya çıktı!

iPhone 11'den kare kamera sürprizi

Yalnızca iki hafta kadar önce ortaya çıkan raporlar, iPhone 11 hakkında ortaya çıkan "kare kamera çıkıntısı" iddialarını destekleyen verileri gözler önüne sermişti. Şimdi ise Apple'ın Eylül ayında tanıtılması beklenen bir sonraki iPhone modelinin kare şeklinde bir arka kamera modülüne sahip olacağı iddialarını destekleyen yeni sızıntılar ortaya çıktı.

Söz konusu tasarımı taşıyan ilk sızıntılar ilk olarak OnLeaks tarafından ortaya çıkarıldığında oldukça olumsuz tepkiler almıştı. Şimdi ise OnLeaks, Twitter üzerindeki son gönderisi ile SlashLeaks kaynaklı başka bir sızıntıyı paylaşarak iddialarını güçlendiren bir başka kanıtı da gözler önüne serdi:

SlashLeaks'in orijinal görüntüsü, iPhone 11'e ait gibi görünen bir kaynak kalıbından ibaret ve detayların çoğu oldukça belirsiz olsa da yeni amiral gemisinin kamera modülünde üç mercek barındıracağı fikrini kesinlikle destekliyor. Üç kamera lensinin yanı sıra modülde LED flaş ile birlikte bir sensör daha göze çarpıyor.

iPhone 11'in Kare Kamera Modülü Yeniden Sızdırıldı
iPhone 11'e ait olduğu iddia edilen kaynak kalıbına ait bilgisayar çizimi.Görsel: SlashLeaks

Bu aşamada görülen tüm sızıntılar hâlâ birer iddia niteliğinde ancak tasarımı gören birçok kişi söz konusu sızıntıların iPhone 11'e ait gerçek tasarımlar olmamasını içtenlikle umduklarını belirtiyor.

Okuyucu Yorumları