iPhone 14 Pro Max'ın nasıl görünebileceğini de biliyoruz: Tasarım çizimleri internete sızdı...

Yeni iPhone 14 Pro Max'ın nasıl görünebileceği hakkında artık net bir fikrimiz var. Beklenen telefonun tasarım çizimleri, ilk kez internete sızdı...

iPhone 14 Pro Max'ın görüntüleri internete sızdı

Standart ve Pro modellerin nasıl görünebileceğini gösteren çok sayıda iPhone 14 görüntüsü internete sızdı ve artık ailenin en büyük üyesi Pro Max'in nasıl görünebileceğine dair de bir fikrimiz var.

Yeni iddialar, teknoloji sızıntıları konusunda oldukça yeni ancak kayda değer bir geçmişe sahip bir isim olan ShrimpApplePro adlı bir sızıntı kaynağından geliyor. Twitter'da, "elde ettikleri" bilgisayar destekli tasarım (CAD) görsellerini yayınladılar.

Resimler temel olarak telefonun ön tarafına, özellikle de ekranın kesik bir bölümünde yer alan "delikli" kameralara odaklanıyor. Apple, son birkaç yıldır ön kameraları ve Face ID dizisini barındırmak için kalın bir çentik kullanıyordu, ancak söylentiler, şirketin çoğu Android üreticisinin izinden giderek ekran deliklerini kullanacağını öne sürüyor.

iPhone 14 Pro Max görüntülerine bakılırsa, bu değişikliğin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Dev ekran içerisinde kameralar oldukça küçük görünüyor ve bu yüzden ekranın büyük bir kısmını kaplamayacaklar. Ayrıca telefona, iPhone 13 Pro Max'ten farklı kılacak kadar önemli bir tasarım değişikliği sağlıyor.

iPhone 14 sızıntıları ilk ortaya çıktığında bazıları çentiğin kaybolduğuna dikkat çekiyordu. Delikli kamera düzeni kullanan yeni telefon serisine işaret eden çok sayıda kaynak, bu ihtimalin bir gerçek olma olasılığını arttırıyor.