iPhone 15 için heyecanlandıran titanyum iddiası

iPhone 15, yeni bir iddiaya göre iPhone 14 serisinden bile daha premium bir malzeme kullanabilir.

iPhone 15 için heyecanlandıran titanyum iddiası

Apple, iPhone 15 serisinde telefonlarına daha da premium bir his verecek özel bir makyaj için hazırlandığı iddia ediliyor. ShrimpApplePro, iPhone 15'in titanyum kenarlara sahip olacağına dair bir tweet gönderdi. Bu, iPhone 14 tarafından kullanılan alüminyumdan ve hatta iPhone 14 Pro tarafından kullanılan paslanmaz çelikten daha pahalı olan birinci sınıf bir malzeme.

Ayrıca aynı kaynak, kenarların arka kısımlarının yuvarlatılacağını da iddia ediyor ve böylelikle çerçeve, daha fazla dik açılı olan mevcut modellerin aksine telefonun arkasına doğru kıvrılacak.

Arka kısım ise görünüşe göre halen cam olacak ve ShrimpApplePro, bir sonraki tweet'inde "bu tasarım arkadan kamera çıkıntısına gerçekten güzel bir kenar geçişi yaratacak" diyor.

Ancak bunların tamamı, iPhone 15 sızıntıları için çok erken olmasından dolayı şüphe ile yaklaşılması gereken bilgiler ve kaynağın kendisinin de belirttiği gibi, kaynağın kendisi bile kendi bilgilerinden tamamen emin görünmüyor.

Ayrıca, bu doğru çıksa bile tüm iPhone 15 serisinin titanyum kullanmasını beklememeliyiz. Kaynak basitçe "iPhone 15" diyor ve bu malzemenin her model tarafından kullanılabileceğini ima ediyor, ancak bütün serinin bu malzemeyi kullanmayacağı tahmin edilebilir.

Muhtemelen, yalnızca iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max (veya iPhone 15 Ultra, adlandırma henüz kesin olarak duyurulmadı) tarafından kullanılacaktır. Hatta, daha önce başka bir sızıntının da bunu önermesinden dolayı, yalnızca iPhone 15 Pro Max’ın titanyum kullanması çok daha olası gözüküyor.