iPhone 4'e garip bir suçlama daha!

iPhone 4'le sorun yaşayan kullanıcılar gördük ama bu yeni iddia, diğer sorunlara hiç benzemiyor!

iPhone 4'e garip suçlama!

Neredeyse iPhone 5 çıkacak ama iPhone 4, her gün yeni bir haberle karşımıza çıkmayı sürdürüyor. Dördüncü nesil iPhone, bugünlerde istenmese bile ön taraftaki kameranın kullanıcının resimlerini gizlice çektiği söylentisiyle gündeme geldi.

Konu hakkında Apple'ın destek forumunda yazan "kar0786" isimli kullanıcı, FaceTime video çağrı seçeneğini kullandığında kendisinin ve erkek arkadaşının onların haberi olmadan, telefon tarafından çekilmiş resimlerine rastladı.

"Fotoğraflarımız hep iş yerindeyken çekilmiş, ben birkaç kez FaceTime uygulamasını kullanmıştım fakat erkek arkadaşım hiç kullanmadı. Merak ediyoruz acaba bu neden oluyor ve bunun bir çözümü var mı diye... Bu çok rahatsız edici bir şey değil ama tamamen isteğimiz dışında olan bir şey. Çünkü kamerayı veya FaceTime uygulamasını kullanmadığımız zamanlardaki anlarımız beliriyor fotoğraflarda..." şeklinde konuşan kullanıcının bu yorumları, aynı deneyimi yaşayan başka kullanıcılar tarafından da onaylandı.

Bir gizemli fotoğraf iddiası daha...

Bir gizemli fotoğraf iddiası daha...

Konuda hem erkek arkadaşının hem de kendisinin iPhone 4'ünün olduğu fakat sadece kendisinde son güncelleme bulunduğunu da belirten kullanıcı, Detroit313 isimi bir kullanıcıdan da durumla alakalı şöyle bir yorum aldı: "Sandviçimi almak için arabadan indiğimde telefon arabadaydı. Burası küçük bir marketti ve burayı daha önce hiç gezmemiş, ayrıca hiç de Wi-Fi ağına bağlanmamıştım. Neyse, sandviçimi aldım ve arabaya geri döndüm. Arabaya geri döndükten sonra beni arayan var mı diye telefonumu kontrol ettim (arayan yoktu). Ardından aracımı çalıştırdım ve çalıştığım yere vardım. Sandviçimi yerken, FaceTime'ı kullanmak istedim; ama bir de baktım ki 20-30 dakika önce arabanın içinde çekilmiş bir fotoğrafım bulunuyor!"

Henüz konu hakkında yorum yapmayan Apple ise bu durumdan oldukça uzak görünüyor. Eğer böyle tepkiler artmaya devam ederse iPhone 4 kullanıcıları da gözünü iPhone'larından ayırmayacak, zira iPhone'ları da onları sürekli izliyor...

Okuyucu Yorumları