iPhone 4'ün sinyal meselesi karışıyor!

Nasıl düzeltileceği açıklandı ama kullanıcı şikayetleri ve raporları kafaları iyice karıştıracak...

Sinyal meselesi karışıyor!

Çıktığı günden beri piyasayı kasıp kavuran iPhone, yeni ürünü olan iPhone 4 ile son kullanıcıyla yakın zamanda buluştu. Nitekim her seferinde ortaya çıkan aksilikler bu sefer de Apple firmasının peşini bırakmamış gibi...

Bazı iPhone kullanıcıları bu yeni cihaz hakkında ilginç bir tespitte bulundular. Sorunsa iPhone'nun çekim barı göstergesinde beliriyor. Telefon herhangi bir düzlemdeyken dört bar olarak gösteren çekim gücü, elde tutulduğu anda yavaş yavaş azalıyor ve "servis yok" ibaresini gösteriyor. Daha önce bunun önüne nasıl geçilebileceğine dair açıklamalar yapılmıştı, birbiri ardına gelen kullanıcı şikayetleri ve raporları ise bu meseleye hem daha fazla ışık tutuyor, hem de zaman zaman birbiriyle çelişiyor.

Bu durum yeterince ilginç bir sorunken, bir başka kullanıcının yaptığı teste göre; iPhone 4'ün çekim gücü barı "sınırlı servis" sorunu verse de arama yapabiliyor olması.

Her ne kadar arama sorunu yaratmadığı aktarılsa da bu sorun ve daha da önemlisi tüketicilerin zihninde oluşan şüpheler yine de Apple firmasının başını çok ağrıtacak gibi gözüküyor.

Okuyucu Yorumları