iPhone 4S'e çift SIM kart desteği geldi!

Hayır, Çin malı bir kopyadan bahsetmiyoruz. Artık orijinal iPhone'lar da çift SIM kullanabilecek!

iPhone 4S'e çift SIM kart!

İş için ayrı, özel görüşmeler için ayrı telefon taşımaktan sıkıldıysanız thumbsUp!'ın ürettiği bu yeni oyuncak tam size göre.

iPhone 4 ve 4S ile çalışan bu yeni aksesuar, telefonunuzda aynı anda iki SIM kartı kullanmanızı sağlıyor. Kartlar arasında tek bir tuşa basarak geçiş yapabiliyorsunuz. Aksesuar aynı zamanda telefonunuzu çiziklere ve düşmelere karşı koruyan sağlam bir kasa görevi de görüyor.

Yeni kasayı isterseniz ülke içinde iki ayrı kart kullanmak için, isterseniz yurtdışı seyahatlerinizde yabancı bir kart takmak için kullanabiliyorsunuz.

thumbsUp! İş Geliştirme Müdürü Wojtek Kolan, aksesuarın çıkış fikrini şöyle açıklıyor: "İş için ve kişisel kullanım için birden fazla telefon taşımanın yarattığı sıkıntılardan bahsederken sadece iPhone'unuzu kullanarak ikisi arasında geçiş yapmanın hayatımızı ne kadar kolaylaştıracağını fark ettik. Bu aksesuar, iki telefon yüzünden eli kolu bağlananlar için ideal. Aynı zamanda teknolojiyi hayatınızı kolaylaştırmak ve masraflarınızı azaltmak için kullanmanın da mükemmel bir örneği."

Hem normal, hem micro SIM kartlarla çalışabilen cihaz bu ay içerisinde piyasaya çıkacak. Ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil...

Okuyucu Yorumları