iPhone 5, 14 Aralıkta Avea'da

Apple'ın 4 inç'lik yeni iPhone'u, çok yakında bu tarihte Avea'da satışa sunulacak!

iPhone 5 Avea'ya geliyor

Avea, Apple'ın merakla beklenen son akıllı telefonu iPhone 5'i 14 Aralık'ta Avea İletişim Merkezlerinde satışa sunacak. Avealılar, Avea'nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında kendi ihtiyaçlarına uygun birbirinden cazip teklifleriyle iPhone 5 sahibi olabilecekler.

Çarpıcı ve hızlı performansının yanı sıra uzun batarya ömrü ile öne çıkan iPhone'ların en ince ve hafifi olan iPhone 5, 4 inç'lik retina ekranı, Apple tasarımlı A6 işlemcisi, ultra hızlı kablosuz teknolojisi ile yeniden tasarlandı.

Müşterilerine istedikleri akıllı cihazı istedikleri kampanya teklifi ile alma imkanı sağlandıklarını belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk "Ülkemizde merakla beklenen iPhone5'i tüm müşterilerimizin ihtiyacına uygun ve avantajlı fiyat alternatifleri ile sunuyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimizi son teknolojilerle, sade, ekonomik ve çeşitli tekliflerle buluşturuyoruz, her zaman müşteri odaklı düşünüyor, onların ihtiyaçlarına göre farklı ve ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Yenilikçi ve özgürlükçü anlayışımızı cihaz kampanyalarımıza da taşıyoruz" dedi.

Okuyucu Yorumları