iPhone 5'e İsviçre Çakısı gibi kılıf!

iPhone 5 için piyasada sayısız kılıf var ama hiç biri, bu kılıf kadar çok şeyi aynı anda yapamıyor!

iPhone 5'e bir garip kılıf!

Günümüzde akıllı telefonlar kadar, onları dış etkenlerden korumaya çalışan kılıfları da büyük öneme sahip. Son dönemde çok az kullanıcı, aldığı son model telefonunu kılıfsız kullanıyor. Pek tabi zaman içerisinde giderek büyüyen telefon kılıfı sektörü de teknoloji pazarının birçok noktasında olduğu gibi, önü alınamaz bir yığın haline geldi.

Su altında telefonumuzun çalışmasına imkan tanıyan kılıflardan, yüksek mesafe düşüşlerine karşı koruma sağlayanlara kadar geniş bir kılıf yelpazesi söz konusu sektörde. Yine de daha önce IN1 isimli, bu fantastik kılıf gibisini görmemiştik. Günümüzde, akıllı telefonlar isimlerini haklarıyla yerine getiriyor, eskiden bir masa dolusu yer işgal eden tüm envanterleri, tek bir çatı altında topluyorlar. Peki, onlardan daha fazlasını ister miydiniz?

Eğer cevabınız evetse, IN1 sizin için tasarlanmış demektir. Sadece iPhone 5 için özel olarak üretilen kılıf modeli, daha çok bir İsveç çakısını andırıyor. Üzerinde birçok farklı detayı barındıran kılıf sayesinde, özellikle çalışma hayatınızı çok daha kolaylaştırmanız işten bile değil. Tamamen polikarbonat'tan üretilen ürün, üzerinde makas, iki farklı renk kalem ve jilet gibi farklı parçalar barındırmakta. Son kullanıcı fiyatı 45 dolar olan ürün, aynı zamanda zarif bir tasarıma sahip.

Okuyucu Yorumları