iPhone 5'e karşı yeni silah o

Samsung, iPhone 5'in karşısına sadece şu anki Galaxy S3 ile çıkmayacak! İşte yeni bomba...

iPhone 5'e karşı yeni silah o

Yeni gelen haberlere göre Samsung, iPhone 5'le henüz duyurulmamış iki yeni cihazı kullanarak daha güçlü rekabet edecek.

Apple'ın 12 Eylül'de iPhone 5'i duyurması ve 21 Eylül'de piyasaya sürmesi bekleniyor, ancak Samsung sene sonunda Galaxy S3 Mini ve Galaxy S2 Plus ile Apple'ın önünü kesebilir.

Galaxy S2 Plus hakkındaki bilinen az sayıda detayı buradaki haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Galaxy S3 Mini ise 4 inçlik bir Super AMOLED ekrana, 5 megapiksellik bir kameraya ve çift çekirdekli bir işlemciye sahip olacak.

Ancak haberin en çarpıcı yanı şu: Eğer söylentiler doğruysa Galaxy S3 Mini işlevleri açısından iPhone 5 ile rekabet edebilecek düzeyde bir telefon olacak ve yaklaşık 500 dolar daha düşük bir fiyata satılacak.

J.Gold Associates teknoloji analiz şirketinden Jack Gold, konu hakkında şu yorumu yapıyor: "Samsung'un endişe etmesi gereken iki nokta var: Biri, söylentilerin yarattığı beklenti. Piyasaya ne sürerlerse sürsünler, acaba Apple ürünleri hakkında oluşan beklentinin üstesinden gelebilecekler mi? İkincisi de şu: Eğer başa çıkamazlarsa, Apple'dan önce piyasaya sürülmüş bile olsa imajları zarar görecek. Hem de çok..."

Okuyucu Yorumları