iPhone 5 farklı yerde mi tanıtılacak?

Apple, iPhone 5 ile birlikte, iPhone tarihinde görülmemiş bir olaya da imza atacak!

iPhone 5'ten bir ilk daha!

Geçen hafta Wall Street Journal'a ait AllthingsD.com web sitesinde yayınlanan bir haberde Apple'ın iPhone 5'i 4 Ekim'de bir etkinlikte tanıtacağı iddia edilmişti. Apple bu tarihi onaylamamış olsa da AllThingsD, iddiasından emin ve şimdi de yeni bir iddia ile karşımızda. Sitenin isimsiz kaynaklarına göre iPhone 5'in tanıtımı, Apple'ın ana kampüsü Cupertino, Kaliforniya'da gerçekleşecek.

Bunun anlamı ise Apple'ın basın etkinliklerini düzenlediği yerin değişeceği. Şirket normalde bu tarz medya etkinliklerini San Francisco'da gerçekleştiriyor. Önceki tüm iPhone ve iPad açılış etkinlikleri, San Francisco'da düzenlenmişti. AllThingsD'de yer alan makalede bu değişikliğin nedeninin bilinmediği söyleniyor.

Bu arada Apple'ın çalışanlarının 9-12 ve 14-15 Ekim tarihleri arasında izin almasına engel olduğu raporları geliyor. Bunun iPhone 5 ve iOS 5'in yayınlanmasıyla ilgili olduğu düşünülüyor. 9 ile 12 Ekim arasında Twitter'da da Twitter ve iOS 5 entegrasyonuyla ilgili bir seri geliştirici konferansı planlanmış bulunuyor. İkinci aralık olan 14-15 Ekim'in iPhone 5'in tanıtılma tarihi olma konusunda ise daha az kanıt mevcut.

Okuyucu Yorumları