iPhone 5 için hoparlör!

iPhone 5 için geliştirilmiş bu kompakt ve güçlü hoparlör, taşınabilirliğiyle sizi etkileyebilir!

iPhone 5 için hoparlör!

JBL OnBeat Micro, küçük, hafif ve kolay taşınabilir kompakt tasarımıyla sevdiğiniz müziği keyifle ve istediğiniz her yerde dinlemenize olanak sağlıyor.

Cihaz iki tam erişimli JBL dönüştürücüsü ve yerleşik dijital sinyal işlemcisi (DSP) sayesinde odayı dolduran güçlü ve dinamik JBL ses sunuyor. JBL hoparlörleri küçük boyutlu olsalar bile iyi ses sunma konusunda cimri değiller. JBL OnBeat Micro DSP özelliği ile kompakt bir hoparlörden iyi bas verebiliyor. iPhone 5, iPod Touch (5. Jenerasyon) ve iPod Nano (7. Jenerasyon) ile uyumlu.

Cihaz yerleşik USB portu sayesinde diğer Apple cihazlarında da müzik dinlemenize olanak sağlıyor. Prize bağlı çalışır durumda docka yerleşik iPod ve iPhone'nunuzu şarj edebiliyor. Dört adet AAA pil ile 5 saate kadar ses verebilirken, prize takılı durumda kesintisiz müzik keyfi sunuyor. 3,5 mm stereo kulaklık girişi sayesinde diğer taşınılabilir herhangi bir ses kaynağına kolaylıkla bağlantı sağlıyor. LED durum göstergesi ile işletim durumu hakkında bilgi veriyor.

Okuyucu Yorumları