iPhone 5'lerinizi kullanmaya hazır olun

iPhone 5'in kullanacağı yeni nano-SIM kartları, Avea'da hizmetinize hazır!

nano-SIM Avea'da

Avea; yeni nesil standartların tüketiciye ulaşmasında da öncü olmaya devam ediyor. Apple tarafından geliştirilen ve 1 Haziran 2012 itibariyle Avrupa Telekomünikasyon Standartları Enstitüsü'nce (ETSI) dördüncü nesil standardı olarak ilan edilen "nano-SIM", Türk teknoloji meraklılarına Avea bayilerden ulaşacak.

ETSI tarafından 4FF adı verilen yeni standart; 12,3 x 8,8 x 0,67 mm'lik ölçüleriyle, halihazırda kullanılan micro-SIM'lere oranla yüzde 40 daha ince olması nedeniyle; Apple'ın tüketiciye sunduğu cihazlara da yenilikler getirecek.

"nano-SIM" teknolojisi; Apple'ın, çok daha ince yapıda cihaz geliştirebilmesine imkan tanıyacak; kapladığı yerin yüzde 40 daha az olması da farklı donanımların iPhone'da kendine yer bulmasını sağlayacak.

Teknolojinin ilerlemesi ve tüketici alışkanlıklarının değişmesiyle, mobiliteye yapılan yatırımların her geçen gün arttığına dikkat çeken Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz; "Rekabetin yoğun yaşandığı sektörde inovatif gelişmeleri yakından takip ediyor, Avealıların son teknolojiyi en hızlı şekilde tecrübe etmesi için çalışıyoruz. Tüketiciyle ilk kez buluşturma ayrıcalığına eriştiğimiz "nano-SIM" ile Apple kullanıcılarını Avea bayilerine bekliyoruz. Diğer taraftan; "nano-SIM", akıllı telefon pazarına ivme kazandıracak önemli bir değişim rüzgarını da beraberinde getirecek. Biz de Avea olarak; bu rüzgarın Türkiye'ye, Avea cephesinden esmesi için tüm çalışmalarımızı en iyi pozisyonda sürdürüyoruz" dedi.

Okuyucu Yorumları