iPhone 5 şu anda ne durumda?

Yeni iPhone, yani iPhone 5 şu anda hangi aşamada? Birkaç hafta içinde gerçekten piyasada olabilir mi

iPhone 5 ne durumda?

Son zamanların hakkında en çok yazılan ve konuşulan konusu şüphesiz yeni iPhone. Hakkında çıkan yüzlerce farklı haberin ardındansa sonunda, birçok farklı kaynak bu yeni cihazın çıkış tarihinin yaklaştığını net bir şekilde dile getirmiş durumda.

Yayılan haberlerin genelinde yeni iPhone'nun yakın zamanda üretime gireceğine ve Ağustos'ta tanıtılacağına değiniliyordu. Ancak bu haberler bize göre hayalden öteye gidemeyecek. Apple herhangi bir ürünü piyasaya çıkarmadan önce bir dizi farklı test yapıyor. Bu testlerin başında "Mühndislik doğrulama testi" yer alıyorken hemen akabindeyse "Tasarım doğrulama testi" bulunuor. Apple'ın şu anda üretilmesi beklenen yeni iPhone'uysa "EVT3" kısmında; bu da cihazın mühendislik doğrulama testinin üçüncü aşamasında olduğunu gösteriyor . Bu testler bittiği zaman başlayacak olan tasarım testlerinin de bir süre alacağını düşünürsek, son yayılan spekülasyonlarda olduğu gibi 7 Ağustos tarinde bir iPhone beklemek hayalden öteye gitmeyecektir.

Yayınlanan bir diğer bilgiye göreyse ilk örneği üretilen cihaz, 1GB RAM, 4G LTE gibi özelliklerle test ediliyor. Yeni iPhone'un çıkışıysa Eylül ayının başında ya da Ekim ayının ilk günlerinde olacak gibi gözüküyor.

Okuyucu Yorumları