iPhone 5'ten bir parça daha

Parça parça ortaya çıkan iPhone 5'in, belki de en önemli parçalarından birisi daha belli oldu!

iPhone 5'ten bir parça daha

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan ve iPhone 5'e ait olduğu iddia edilen kasa modelinin ardından, bu sefer de USB şarj kablosu görücüye çıktı.

AT&T, Verizon ve Mobilcom Debitel'den gelen raporlara göre tüm firmalar 21 Eylül'de gerçekleşecek olan iPhone 5'in çıkışı için hazırlanıyorlar. Konu hakkında daha fazla bilginin yayılmasıysa sadece an meselesi...

"Dock connector"ün eski iPhone'lara göre çok daha küçük olduğunu öğrenmiştik ama yeni görsellere bakacak olursak, iPhone 5 yeni sync / charging kablosuyla birlikte gelecek. Her ne kadar görseli yayınlanan USB'nin bir tarafı bilindik 30 pin'lik giriş yuvasına sahip olsa da diğer nokta 8 pin'lik modele dönüştürülmüş.

Yine de hala cevaplanması gereken birçok soru var zira bazı mecralara göre bu 8 pin'lik kablo ucunun tıpkı MacBook'larda olduğu gibi sadece kablonun girişleri için kolaylık sağlayan bir bağlantı noktası olan MegaSafe connection'a ait olabilir.

Dedikodular sürüyor ve tarihler 12 Eylülü gösterene kadar da artarak devam edecek gibi gözüküyor. Bakalım sırada ne var.

Okuyucu Yorumları