iPhone 5, Türkiye'de ilk defa burada!

Büyük merakla beklenen iPhone 5, yarından itibaren bu mağazalarda ön-siparişsiz satışa çıkıyor!

iPhone 5 Türkiye'de satışta!

En yeni ürünleri teknoloji severlerle buluşturan ve iPhone 4'ü Türkiye'ye ilk defa getiren Gold Teknoloji Marketleri, şimdi de iPhone 5'i meraklılarıyla buluşturuyor.

iPhone 5, 27 Eylül 2012, Perşembe tarihinden itibaren Bahçelievler, Altunizade, 212 AVM, Forum Bayrampaşa AVM, İzmit N-City AVM Gold mağazalarında ve Gold.com.tr online mağazasında ön siparişsiz direkt satışa sunuluyor.

Amerika'da satışa çıkmasının ardından ilk 3 günde 5 milyon adet satışla rekor kıran iPhone 5, Türkiye'de ilk kez Gold mağazalarından, Bonus karta "Şimdi Al Ocak 2013'te 12 Taksitle Öde" kampanyasından da faydalanılarak anında temin edilebiliyor.

Güncelleme (28.09.2012 18:25): Gold PC, gelen sınırlı sayıdaki (250 adet) iPhone 5'lerin hepsini sattığını açıkladı.

Türkiye'ye ilk gelen ve Gold Teknoloji Marketleri'nde satılan iPhone 5'lerin yüzde 37'sini şirketler satın aldı. Satılan iPhone 5'lerin yüzde 10'unu ise kadınlar tercih etti. İlk iPhone 5 Altunizade Mağazası'nda satıldı. İlk parti iPhone 5'lerde en çok istenen renk siyah oldu.

Ferrari ve Lamborghini araçlarıyla iPhone 5 almaya Gold Bahçelievler Mağazası'na gelen iki tüketici ise dikkat çekti.

Ayrıca 27 Eylül tarihinde satışa çıkan iPhone 5'lere rağmen, iPhone 4s satışlarında da azalma olmadı. Tüm satılan iPhone 5'lerin yüzde 30'u kadar da iPhone 4s satıldı.

En yeni ürünleri teknoloji severlerle buluşturan iPhone 4 ve iPhone 5'i Türkiye'ye ilk defa getiren Gold Teknoloji Marketleri'nde ikinci iPhone 5 satışı 3 Ekim tarihinde olacak.

Okuyucu Yorumları