iPhone 5S geliyor (mu?)

iPhone 5 almak can atanların canını sıkacak söylenti: iPhone 5S yola çıktı, çok yakında geliyor!

iPhone 5S geliyor (mu?)

Piyasaya çıkalı henüz bir ay oldu ancak iPhone 5'in yeni sürümü, nam-ı diğer iPhone 5S'in üretim ve çıkış tarihine dair dedikodular türemeye başladı bile. Amiral gemisi akıllı cihazının son versiyonunu geçtiğimiz ay piyasaya süren Apple, iddialara göre iPhone 5S'in üretimine önümüzdeki ay başlayabilir.

Çinli gazete Commercial Times'ın haberine göre iPhone 5S, 2013'ün ilk çeyreğinde raflardaki yerini alabilir. Apple'ın yeni akıllı cihazını ilk etapta 50 bin ila 100 bin ünite arası piyasaya sürmesi bekleniyor.

Gazete, Apple'ın bu kararı iPhone 5'in satış rakamlarından pek de memnun olmadığı gerekçesiyle alacağını belirtiyor. Cihazın kırılmaya müsait hassas parçaları da işin bir diğer boyutu.

Bize göre iddiaların gerçekleşme ihtimali pek olası değil. iPhone 5S'in piyasaya bu denli erken çıkma olasılığı, Apple'ın güncelleme politikasıyla da çelişiyor.

Diğer yandan, teknoloji devinin, kullanıcılarını daha önce şaşırtmışlığı da yok değil. iPad 3'ü Mart ayında piyasaya süren Apple, iPad 4 ve iPad Mini'yi bundan yalnızca sekiz ay sonra çıkarmıştı.

Okuyucu Yorumları