iPhone 5S'in kamerasından çıkan kareler!

iPhone 5S'in kamerasının çektiği bu fotoğraflar, ne kadar başarılı olduğunu da ispatlıyor!

iPhone 5S'ten kareler!

Kamera ve fotoğraf çekme yetenekleri, bir cep telefonu alırken çoğumuzun önem verdiği önemli bir özellik. Apple'a göre ortalama bir kullanıcıya iyi bir fotoğrafı nasıl çekeceğini öğretmek yerine bu işi iPhone 5S'e öğretmek çok daha etkili olabilir.

iPhone 5S'in kamerası yine 8 megapiksel çözünürlüğünde, ancak bir dizi yenilikle geliyor. Sensör boyutunu büyüten Apple, her bir sensör noktasının boyutunu 1.5 mikrona yükseltmiş - bu, daha iyi bir renk aralığı ve renk derinliği anlamına geliyor. iPhone 5'teki f/2.4 lens yerine f/2.2 lens kullanan iPhone 5S, iyi aydınlatılan ortamlarda daha iyi bir kontrast sağlayabiliyor.

Yeni çift LED ise sıcak ve soğuk aydınlatmayı ortama göre dengeleyerek renk açısından daha dengeli fotoğraflar üretilmesine izin veriyor. Yeni otomatik görsel stabilizasyon sistemi, hareketli nesnelerin net görünmesine izin veriyor.

Peki tüm bu yenilikler gerçek hayatta nasıl görünüyor? Yukarıda ve sonraki sayfamızda göreceğiniz kareler, iPhone 5S ile çekilmiş ve cihazın kamerası hakkında size bir fikir verebilir. Kareler Apple tarafından paylaşıldığından üzerlerinde biraz oynama yapılmış olabilir, ancak yine de bir fikir vereceğini düşünüyoruz.

iPhone 5S'in kamerasından daha fazla kare için sonraki sayfalarımıza tıklayın.

iPhone 5S'in kamerasından çıkan kareler - II

iPhone 5S'in kamerasından çıkan kareler - II

iPhone 5S'in kamerasından çıkan kareler - III

iPhone 5S'in kamerasından çıkan kareler - III

Okuyucu Yorumları