iPhone 5S'in tasarımı tamamen değişiyor mu?

iPhone 5S'ten sızan bu parçalar, Apple'ın büyük bir değişiklik yapacağının habercisi olabilir mi?

iPhone 5S'ten büyük sızıntı!

iPhone 5S'e ait olduğu iddia edilen parçalar internette kendini gösterdi. Weibo'nun ortaya çıkardığı parçalar eğer gerçekse, bir sonraki iPhone hakkında yepyeni bilgilere sahibiz demektir.

Geçtiğimiz senelerde de sızdırdığı bilgilerle gündeme gelen Weibo, bu kez iPhone 5S'in parçalarını iPhone 4S ve iPhone 5'inkilerle karşılaştırdı.

Görüntülerden iPhone 5S'te kullanılan SIM çekmecesinin altın rengini aldığı fark ediliyor. Bunun anlamı iPhone 5S'in daha çok renk seçeneğiyle gelmesi olabilir. Daha ilginci ise iPhone 5S'in dahili bileşenlerinin daha öncekine göre daha küçük bir hal almış olması.

Bileşenlerin küçülmesi birkaç anlama gelebilir: Apple, yeni iPhone 5S'te bambaşka bir tasarıma gidebilir ve Android'in sıkı rekabeti karşısında iPhone serisini baştan başlatmayı düşünebilir. Veya şirket, küçük bileşenler sayesinde açılan alana yeni dahili bileşenler entegre edebilir. Üçüncü ihtimal ise Apple'ın iPhone 5S'i daha ince ve hafif bir hale getirecek olması.

iPhone 5S'in dahili bileşenlerinden bir başka görüntü ve fazlası haberimizin ikinci sayfasında.

iPhone 5S ne zaman geliyor?

iPhone 5S ne zaman geliyor?
Resim kaynağı: Weibo

iPhone 5S'in çıkış tarihinin belli olmasını bir süre beklemeyin. Apple, bir gelenek olarak önce yeni yazılımlarını gösteriyor. Ve iOS'un en güncel sürümü iOS 7'nin gösterileceği WWDC'ye birkaç gün var.

Yeni iPhone'la Eylül ayında tanışmamız muhtemel. Eylül ayının akıllı cep kullanıcıları için en uygun zamanlardan bir tanesi olduğunu Apple çoktan keşfetmiş durumda.

Okuyucu Yorumları