iPhone 5S ve iPhone 5C Avea'da satışta!

Apple'ın en yeni cepleri Avea'da bugünden itibaren satışa sunuluyor! İşte Avea'nın fırsatları...

iPhone 5S ve 5C Avea'da!

Apple'ın büyük bir sabırsızlıkla beklenen en yeni modelleri iPhone 5s ve iPhone 5c, 1 Kasım'dan itibaren Avea İletişim Merkezleri'nde meraklılarıyla buluşacak.

Avealılar, iPhone 5s'e tarifeye ek 35 TL'den; iPhone 5c'ye ise tarifeye ek 22 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecekler. iPhone 5s'e 2.149TL, iPhone 5c'ye 1.799TL peşin ödeyerek sahip olmak isteyenlere ise ilk 3 ay 250mb internet Avea tarafından hediye ediliyor.

Dünyanın en gelişmiş akıllı telefonu olan iPhone 5s, 16GB, 32 GB ve 64 GB olacak şekilde üç farklı kapasiteye sahip altenatifleriyle sunulurken; şimdiye kadar üretilen en renkli iPhone modeli olarak dikkat çeken iPhone 5c ise 16GB ve 32GB modelleri ile satışa çıkıyor.

Müşterilerine 81 ilde çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus'ı sunan Avea, akıllı telefon deneyimini zenginleştiriyor. Avealılar, 3G çift taşıyıcı teknolojisi Mobil Plus sayesinde yeni iPhone 5s ve iPhone 5c'leri ile maksimum hızda internet deneyimi yaşayacaklar.

Avea, iPhone'un favori modellerinden olan iPhone 4s'i tercih edenler için de avantajlı paketler sunmayı sürdürüyor.iPhone 4s, 24 ve 36 ay taahhüt seçenekleri ve farklı ödeme alternatifleriyle birlikte meraklısıyla buluşuyor.

iPhone 4s'e KDV dahil 1.349 TL peşin fiyatıyla sahibi olmak isteyenleri de kaçırılmayacak bir teklifle buluşturan Avea, peşin alımlarda müşterilerine ilk 3 ay 250 MB internet paketi de hediye ediyor.

Okuyucu Yorumları