iPhone 6'da ilk iPhone'dan izler olabilir!

iPhone 6'nın tasarımındaki küçük değişiklikler, yeni bir sızıntıyla beraber gün ışığına çıktı!

iPhone 6'da 2007 izleri!

iPhone 6'dan gelen yeni sızıntı, telefonun ses düğmeleri, Apple logosu ve kamera lensi gibi detayları hakkında bilgiler veriyor.

iPhone 6'nın nasıl görüneceğini, sızıntılar gerçekse, artık aşağı yukarı biliyoruz. Apple ürünleri için lüks aksesuarlar üreten Feld & Volk'un eline geçen parçalar, iPhone 6'nın stil değişikliklerine dair ipuçları veriyor olabilir. Sızdırılan karelerden iPhone 6'nın ses düğmelerinin girintili olacağı, düğmelerin telefonun kasası tarafından çerçeveleneceği anlaşılıyor. Bu yeni tasarım, iPhone 5S'in dışa dönük ses düğmelerinin tasarımının bir kenara bırakılarak, iPad Air'dekine benzer bir tasarımın tercih edildiğini gösteriyor.

iPhone 6'da ilk iPhone'dan izler olabilir!

Apple logosu ise oldukça parlak bir görüntü veriyor ve 2007'de ortaya çıkan, çift parçalı ilk iPhone'u hatırlatıyor. Kaynağa göre logo, çizilmeye karşı yüksek dayanıklılık gösteren bir maddeden yapılmış.

Ve iPhone 6'nın kamerasından bir kare

Ve iPhone 6'nın kamerasından bir kare

Üretici, son olarak iPhone 6'nın arkasındaki kamera halkasını paylaşıyor. Halka, son nesil iPod Touch'takine büyük benzerlik taşıyor.

Tüm bu parçaların gerçek iPhone 6'ya ait olup olmadığını doğrulamak mümkün değil, ancak gerçek iPhone 6'yı çok yakında, muhtemelen 9 Eylül 2014'teki Apple etkinliğinde göreceğiz.

Okuyucu Yorumları