iPhone 6 hakkında yepyeni söylentiler

iPhone 6'nın çıkış tarihi, ucuz iPhone modeli ve "dev iPhone Math" söylentisi. Hepsi haberimizde!

3 farklı iPhone mu geliyor?

iPhone 6'ın çıkış tarihi yaklaştıkça Apple'ın bir sonraki cebinde yapacağı yenilikler de konuşuluyor. iPhone 6 hakkında henüz hiçbir resmi açıklama yok, ancak özellikler ve konsept tasarımları internete sızmaya devam ediyor.

iPhone 6 hakkında yeni ortaya çıkan bir iddia, Apple'ın her sene yeni bir iPhone çıkarmak yerine 6 ayda bir yeni iPhone çıkarabileceğini söylüyor. Apple'ın böyle bir programa geçeceği, iPad 3'ün sadece 6 ay ardından iPad mini ve iPad 4'ü çıkarması üzerine konuşulmaya başlanmıştı.

Apple, 6 aylık dönemlerin mobil endüstrinin gelişim hızına daha iyi ayak uyduracağını düşünüyor olsa gerek. Ancak Apple'ın iPhone'u 6 ayda bir yenilemesinin tüketici üzerinde nasıl bir etki oluşturacağı ise belirsiz. Aralarında önemli bir fark olmayan yeni iPhone'ların sürekli gelişi, tüketiciler tarafından hoş karşılanmayabilir, iPhone sahipleri cihazlarının çabuk eskidiğini düşünebilir.

iPhone 6'nın özellikleri hakkında söylentiler

iPhone 6'nın özellikleri hakkında söylentiler

Son söylentiler, iPhone 6'nın Sharp IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) ekrana sahip olacağını iddia ediyor. Bu yeni teknoloji, daha az güç tüketen ve önemli ölçüde daha ince ekranlar üretmeye izin veriyor.

Yeni iPhone'da Sharp IGZO teknolojisinin kullanılacağı, ilk olarak teknolojinin CES 2013'de tanıtılmasıyla ortaya çıkmıştı.

iPhone 6 hakkındaki diğer bir dedikodu ise cebin 128GB'lık bir depolama alanına sahip olacağı. Aynı dedikodu, iPhone'un 16GB'lık sürümünün kaldırılacağını da söylüyor.

Apple'ın ucuz iPhone ve iPhone 6'nın yanında yeni bir iPhone daha tanıtabileceği iddiası, haberimizin son sayfasında.

Üçüncü bir cep daha mı geliyor?

Üçüncü bir cep daha mı geliyor?

Apple'dan gelen son dedikodu fısıltıları, ucuz iPhone ve iPhone 6'nın yanında şirketin bu sene "iPhone Math" adında bir cep daha çıkarabileceğini söylüyor.

China Times'a göre iPhone Math, 4.8 inç boyutunda, şu anki iPhone 5'ten bir inç daha büyük olacak ve "phablet" adı verilen ceplere rakip olacak. Cihazın aynı zamanda 8 megapiksellik bir kameraya sahip olacağı iddia ediliyor. Bunun dışında iPhone Math hakkında çok fazla şey bilinmiyor.

Kaynağa göre Apple, iPhone Math ile beraber iPhone 6'yı da (veya iPhone 5S) duyuracak. Üretimin Mart ayında başlayacağı, ceplerin Haziran veya Temmuz ayında duyurulabileceği söyleniyor. Birleştirme işinin yüzde 90'ını Foxconn'un yapacağı iletiliyor.

Okuyucu Yorumları