iPhone 6'da saç koparma "#HairGate" sorunu!

Şimdi de "saç yolma" sorunuyla gündeme oturan iPhone 6, internette böyle dalga konusu oldu!

iPhone 6 saç yoldu, olan oldu

Apple, iPhone 6'yı tanıttığından beri sorunlardan kurtulup düzlüğe tam anlamıyla çıkamadı. Geçen ay çok eleştirilen #BendGate fiyaskosu ve iOS 8'de çıkan, şu sırada güncellemelerle düzeltilmiş olan sorunlar firmayı çok uğraştırdı. ABD merkezli firma şimdilerde ise iPhone 6'nın kulağa komik gelen "saç koparma" sorunuyla karşı karşıya.

Bazı iPhone 6 Plus sahipleri, saç veya sakallarının telefonun camıyla alüminyum gövdesi arasına sıkıştığını ve canlarının yandığını söylüyorlar. Birçok kullanıcı ise sorunu eğlenceye dönüştürerek Twitter'a taşımış durumda. Bu arada iPhone 6'nın saç-sakal yolma sorunu, şimdiden #HairGate ve #BeardGate etiketlerini kazanmış görünüyor.

Benzer duruma Samsung'un eski amiral gemisi Galaxy S3'te tecrübe ettiğimizi söyleyelim. Ancak sorunlarıyla tüm gözleri üzerine çeken Apple ve iPhone 6'daki en küçük bir sorun, interneti çalkalayabiliyor.

İşte #BendGate'ten sonra iPhone 6'da çıkan saç-sakal yolma sorunu #HairGate ve onunla ilgili eğlenceli paylaşımlar! Galerimizde.

Okuyucu Yorumları