iPhone 6'nın 128GB'lık bir modeli olabilir!

iPhone 5S'e geleceği söylenen ama gelmeyen bu "özellik", yeni sızıntıya göre iPhone 6'yla gelebilir!

iPhone 6'ya beklenen özellik!

iTunes Match ve diğer bulut tabanlı hizmetler, geniş kapasiteli iPhone'lara olan ihtiyacı azaltsa da tüm dosyalarını yanlarında taşımayı seven kullanıcılar hala var.

GforGames'in ortaya çıkardığı iPhone 6 belgelerinde ise Apple'ın 128GB'lık bir model tanıtmaya hazırlandığı görünüyor. Onarım servisi GeekBar'a göre yukarıdaki şema, iPhone 6'nın Toshiba markalı 128GB dahili depolamayla geleceğini açık biçimde gösteriyor. Daha küçük kapasiteye sahip iPhone 6'ların depolama birimlerinin Toshiba, Hynix ve SanDisk tarafından üretildiği görünüyor.

Benzer bir söylenti, geçen sene iPhone 5S çıkmadan öce ortaya çıkmış, ancak tanıtılan en geniş kapasiteli iPhone'un sunduğu alan, 64GB olmuştu. iPad Air ve iPad mini 2'nin 128GB'lık modelleri bulunuyor, ancak elbette bunlar telefon değil, tabletler.

Sızan tabloda görünmeyen ise 32GB'lık iPhone 6. 32GB'lık model, 16GB ile pahalı 64GB'lık modelin arasındaki geçiş modeli sayılıyor. Bu arada GeekBar'ın verilerine göre, kaldırılacağı söylenen 16GB'lık model, bir nesil daha yaşayacak gibi görünüyor. Kırpılan model, 16GB'lık model değil, belki de 32GB'lık model olacak.

Doğru cevapları iPhone 6'nın önümüzdeki ay gerçekleşecek olan tanıtımında alabileceğiz.

Okuyucu Yorumları