iPhone 6'nın özellikleri bir defa daha sızdı!

iPhone 6 tanıtımına saatler kala, bir operatör pek çok bilmeceyi şimdiden çözdü!

iPhone 6'nın detayları sızdı!

iPhone 6 için artık gün saymanıza gerek yok, çünkü Apple'ın büyük tanıtımı bu akşam 20:00'da gerçekleşiyor. Tanıtımdan önce sızan bilgiler ise bize iPhone 6'nın bileşenleri ve teknik özellikleri hakkında bilgiler veriyor.

Sızan bilgilerin yeni olduğunu söyleyemeyiz. Ancak mobil operatör China Mobile'a göre 4.7 inç'lik "küçük" iPhone 6, dört çekirdekli A8 işlemci, 1134 x 750 ekran çözünürlüğü, safir cam ekran, 8 megapiksel arka ve 2.1 megapiksel ön kamera ve iOS 8 ile gelecek. İddiaya göre 4.7 inç'lik iPhone 6, 16GB, 32GB, 64GB ve 128GB'Lık depolama alanı seçenekleriyle gelecek. nanoSIM slotuna sahip olacağı söylenen iPhone 6, altın, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle sunulacak.

138 x 67 x 7mm ölçülerinde olacağı söylenen iPhone 6, 19 Eylül'de satışa sunulacak. 5.5 inç'lik büyük model ise bu tarihte satışa sunulmayacak. Bu modelin özellikleri hala tam olarak bilinmiyor. Bu durum, telefonun hazır olmadığı yorumlarının yapılmasına yol açıyor.

iPhone 6L'nin adı iPhone Plus mı olacak?

Apple'ın gizemini koruyan büyük iPhone 6'sının ismi, son bir sızıntıya göre iPhone Plus olacak. Sözkonusu iPhone'un adı dedikodularda şimdiye kadar "iPhone 6L" olarak geçiyordu. Kim bilir, geçen sene ortaya çıkan iPhone Math ismi, belki de Apple tarafından değiştirilerek iPhone Plus'a dönüştürüldü.

Canlı yayın: iPhone 6 ve Apple'ın diğer sürprizlerini herkesten önce görün. Tıklayın, izleyin!

Okuyucu Yorumları