iPhone 6 Plus'ın ekranı "en iyisi; ama..."

Note 4'ün ekranını "piyasanın en iyisi" olarak değerlendiren firma, iPhone 6'lar için bakın ne diyor

En iyi ekran kimde?

Galaxy Note 4, ekran kalitesiyle Apple'ın yeni iPhone 6 Plus'ını geride bırakmış olabilir. Ancak araştırmayı yapan DisplayMate'e göre iPhone 6 Plus'ın ekranı, en azından Apple'ın şimdiye kadar ürettiği en iyi ekran olduğunu söyledi.

DisplayMate'ten akıllı telefon ekranlarını test etmesiyle tanınan Raymond Soneira, iPhone 6 Plus'ın ekranı için "şimdiye kadar test ettiğimiz en iyi LCD akıllı telefon ekranı" sözlerini kullandı ve şunları ekledi: "iPhone 6 Plus, en üst düzey LCD ekran performansını bir çentik yukarıya taşıdı." Note 4'ün AMOLED ekrana sahip olduğunu hatırlatalım.

Ancak iPhone 6 Plus için söylenenler, iPhone 6'nın ekranı için pek geçerli değil. iPhone 6'nın ekranı hakkında Soniera'nın söyledikleri ise şöyle: "iPhone 6'nın ekranı çok iyi ve onu satın alanlar, performansından memnun kalacaklardır. Ancak Apple'ın en iyisi yerine, yeterli olanla yetinmesi üzücü."

Bu arada Soneira, Galaxy Note 4'e "En iyi akıllı telefon ekranı" ödülünü verdiklerini hatırlatıyor ve bu ödülün geçerliliğini koruduğunu söylüyor.

Okuyucu Yorumları