iPhone 6C böyle olabilir!

Plastik gövdeli bir iPhone 6C'yi hayal eden bu "tanıtım videosu", gerçekçiliğiyle şaşırtıyor!

iPhone 6C böyle olabilir!

Henüz resmi olarak duyurulmayan iPhone 6C'nin artık bir tanıtım videosu bile var. Grafik stüdyosu SET tarafından yayınlanan video, renkli gövdelere sahip bir iPhone 6C hayal ediyor.

Video herhangi bir resmiyet taşımadığından, Apple'ın bir sonraki telefonlarının neye benzeyeceği, gizemini koruyor. iPhone 6C'nin gerçeğe dönüşme olasılığı ise aslında mevcut. Apple'ın yeni Lightning bağlantılı dock'unu sayfasında görünen plastik gövdeli iPhone, daha önceki iPhone'lara göre biraz farklıydı.

Pembe gövdeli iPhone 5C'ye benzeyen cihazın "giriş" düğmesi, parmak izi tarama işlevine sahip Touch ID'ye benziyordu. Bu durumun fark edilmesinin ardından Apple, sayfadaki şüpheli iPhone'u, normal görünen bir iPhone ile değiştirdi. Ancak sayfada görünen cihazın Apple tarafından yapılmış bir Photoshop hatası olma ihtimali de var.

iPhone 6C böyle olabilir!

Yeni iPhone 6S'in Ağustos'ta gelebileceğine dair dedikodular internette dolaşıyor, ancak daha fazla detay için gelecek diğer sızıntıları beklememiz gerekecek. Bu arada iPhone 6C'nin nasıl görünebileceğini merak ediyorsanız, bu konsept videosuna göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Okuyucu Yorumları