iPhone 6S Plus'a ilk bükülme testi!

iPhone 6S Plus, geçen sene piyasaya sürülen selefi gibi kolayca bükülebiliyor mu? Cevap bu testte!

iPhone 6S'e ilk bükülme testi

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus geçen sene çıktığında ciddi bir problem keşfedilmişti: Apple'ın yeni telefonları, yeterince güç uygulandığında bükülebiliyordu. Bu sorun, hemen "bendgate" etiketiyle popüler hale geldi ve özellikle büyük boyutlu iPhone 6 Plus, bükülebilmesiyle ünlendi.

Yeni iPhone 6S ve 6S Plus ise Apple'ın pek kabul etmek istemediği bükülme sorununu çözmek üzere gövdesinde 7000 Serisi alüminyum kullanıyor. Peki yeni iPhone 6S Plus, önceki sürümü gibi elle bükülebiliyor mu? "Bilimsel olmadığının" altını çizen bu test, bilimsel olmasa da aradığımız cevabı veriyor gibi görünüyor.

iPhone 6S Plus, videodaki sunucunun tüm denemelerine rağmen bükülüp kalmıyor - cihaz biraz esneklik gösteriyor, ancak daha sonra eski haline geri geliyor. Sunucunun dünyanın en kaslı adamı olmadığını düşünmüş olabilirsiniz, ancak bizce görüntüler iPhone 6S Plus'ın selefinden daha sağlam olduğunu ispatlıyor. Videonun devam eden kısmında iPhone 6S Plus'ı iki kişi, ancak bükebiliyor. Bunun ardından cihaz biraz bükülse de, çalışmayı sürdürüyor.

Okuyucu Yorumları