iPhone 6S'e ilgi yoğun!

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın satış performansıyla ilgili ilk ipuçları, Apple'dan geldi!

iPhone 6S'e ilgi var mı?

Apple'ın en yeni telefonları iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, Apple'ın beklediği ilgiyi görüyor mu? Ön sipariş sayılarını henüz bilmesek de gidişat, telefonların geçen seneki iPhone 6 satışlarını geçebileceğini gösteriyor.

Apple'a göre iPhone 6S ve iPhone 6S Plus için yapılan ön siparişler, geçen seneki iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'a gelen ön siparişleri "geçme yolunda". Geçen sene ilk hafta yapılan ön siparişler 10 milyona ulaşmış, ilk 24 saatte 4 milyon ön siparişle bir rekor kırılmıştı.

Wall Street Journal'a konuşan Apple yetkilisi Trudy Muller, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'a olan tüketici yanıtının "inanılmaz derecede olumlu" olduğunu ve ön siparişlerin dünya çapında "çok güçlü" olduğunu söyledi. Muller, büyük boyutlu iPhone 6S Plus'a olan ilginin "olağanüstü derecede güçlü" olduğunun da altını çizdi.

Geçen hafta Çarşamba günü tanıtılan yeni iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, seleflerine benzeseler de daha iyi teknik özellikler ve 3D Touch teknolojisiyle geliyorlar. Telefonların alıştığımız gold, space gray ve silver renk seçeneklerinin yanına yeni bir renk seçeneği olan rose gold da eklenmiş bulunuyor.

Okuyucu Yorumları