iPhone 7, dönüştürücü adaptörle birlikte gelebilir

Bu sızıntı doğruysa iPhone 7'nin kulaklık girişinin olmaması, iPhone 7 alacakları hiç üzmeyebilir!

iPhone 7'nin kutusundan bu da çıkabilir!

Yeni ortaya çıkan bir Apple broşürü, Apple'ın yeni telefonlarının adının gerçekten de "iPhone 7 Plus" ve "iPhone 7" olacağını söylüyor.

Sızan bilgiler, Apple'ın Lightning EarPod kulaklıkları iPhone'la birlikte dağıtılacağının da bilgisini veriyor. 3,5mm'lik kulaklık girişinin kaldırılması, yeni bir kulaklık çözümünün üretilmesini gerektiriyordu. İlginç olan ise sızıntıya göre Apple'ın Lightning - 3,5mm kulaklık jakı dönüştürücüsünü iPhone ile birlikte sunacak olması. Apple'ın dönüştürücü adaptörleri genellikle ayrı sattığını biliyoruz; bu yüzden Apple'ın hamlesi şaşırtıcı.

Sızan bilgiler gerçek ise iPhone 7 sahipleri, ellerindeki herhangi bir 3,5mm jaka sahip kulaklığı telefonlarına bağlayabilecekler. Bunun için dönüştürücülere para harcamaları gerekmeyecek, çünkü adaptör iPhone 7 veya iPhone 7 Plus ile aynı kutudan çıkacak.

Broşürde yer alan metinler ve yasal bilgiler, oldukça ikna edici görünüyor. Bununla birlikte bu tür bir görüntüyü sahte olarak üretmek çok kolay olduğundan, gerçek olup olmadığını söylemek zor. Yine de daha önceki iPhone kutusu sızıntılarının gerçeğe dönüştüğünü hatırlıyoruz. Apple'ın 7 Eylül Çarşamba günü yapacağı tanıtım, kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak.

Okuyucu Yorumları