iPhone 7 için iki yeni reklam!

Apple, iPhone 7'nin su geçirmezliğini öven yeni iki reklamını ortaya çıkardı!

iPhone 7 için iki yeni reklam!

Apple, yeni bir çift iPhone 7 reklamı daha yayınladı. Reklamlarda yeni siyah iPhone'a yer verilirken, telefonun su geçirmezlik özelliği öne çıkarılıyor.

İlk reklamda videonun kahramanı adam, bardaktan boşanırcasına yağan yağmura pencereden baktıktan sonra, hava durumunu telefonundan da doğruluyor. Bunun ardından adamın köşesine çekilip bir film izleyeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Giyinip kuşanan kahraman adam, iPhone 7'sini bisikletine monte ederek garaj kapısının otomatik olarak açılmasını izliyor.

"Midnight" adlı ikinci iPhone 7 reklamında ise yine iPhone 7'nin su geçirmezliği ve kamerası üzerinde duruluyor. Bu reklamda benzin istasyonunun önünde bir geyiğe rast gelen genç, onun fotoğrafını sessizce çekmeye çalışıyor. Burada elbette iPhone 7'nin düşük ışık yetenekleri ortaya çıkıyor. Videonun sonunda Ay'ın birkaç kat büyük haliyle karşılaşıyoruz; burada iPhone'un zum yeteneklerinden öte, Apple'ın videodaki "practically magic" sloganında olduğu gibi, bir sihirin döndüğünden şüpheliyiz.

Okuyucu Yorumları