iPhone 7 için yine aynı iddia!

Bir mobil hizmet sağlayıcısının paylaştığı görsel, bugüne dek hiç görmediğimiz bir iPhone 7 modelinin söylentilerini tekrar gündeme getirdi!

iPhone 7 için yine aynı iddia!

Samsung Galaxy Note 7'nin tanıtılmasının ardından tüm gözler, iPhone 7 tanıtımına çevrildi. Heyecanlı bir mobil hizmet sağlayıcısı ise mavi renkli iPhone'dan ipucu veren bir tanıtım görseli hazırladı.

China Unicom'un Facebook'ta paylaştığı ve bir süre sonra paylaşımdan kaldırdığı resimde, bir telefon gövdesinden oluşturulmuş 7 rakamı görünüyor. Resmin dört renge ayrıldığı, bunların Gold, Rose Gold ve Silver renk seçeneklerini temsil ettiği düşünülüyor. iPhone'un mavi renk seçeneğiyle geleceği daha önce de konuşulmuştu ancak yeni bir dedikodu, mavi yerine "space black" renk seçeneğiyle karşılaşacağımızı söylemişti.

iPhone 7 için yine aynı iddia!

Resimdeki 7 rakamı, yeni telefonun adının iPhone 7 olacağını bir bakıma doğruluyor. Çift kameranın ise iPhone 7 Plus veya iPhone 7 Pro'yla geleceği, bununla birlikte normal iPhone 7'de bulunmayacağı düşünülüyor.

Resim büyük bir mobil sağlayıcıdan geldiğinden ciddiye almaya değer ancak yazıları okuyamadığımız için bir yanlış anlaşılma da söz konusu olabilir. Resmin paylaşımdan kaldırılmış olması ise onun paylaşılmaması gereken bir şey olduğunun, dolayısıyla gerçekleri yansıttığının işareti olabilir. Yine de mavi iPhone konusunda pek ikna olmadığımızı söylemek istiyoruz.

Okuyucu Yorumları