iPhone 7 ilk kez videoda göründü!

Şimdiye kadar fotoğraflarda gördüğümüz iPhone 7'yi ilk kez videoda, canlı canlı görüyor olabiliriz!

iPhone 7 ilk kez videoda göründü!

Şu ana kadar iPhone 7'yle ilgili birçok sızıntıyla karşılaştık; bunlar arasında oldukça net görünen fotoğraflar da vardı. Ancak bu defasında karşımıza bir video var.

Sızan altı saniyelik video pek net değil, ancak telefonun detaylarını ayırt etmek mümkün. TechTastic'in Weibo'da bulduğu ve YouTube'a yüklediği videoda iPhone 6S'e kıyasla daha büyük kamera lensine sahip bir iPhone 7 görünüyor. Anten bandı, daha önceki fotoğraflarda olduğu gibi telefonun üst ve alt kenarlarına taşınırken, 3,5 mm'lik kulaklık girişinin kaldırıldığı anlaşılıyor.

Bunların dışında ince metal tasarım ve bazı iPhone 7 Plus sızıntılarında görünmeyen ses kapama düğmesi yerini koruyor. Videoda hile yapılması zor olduğundan karşımızda gerçek görüntüler olabilir; ancak videonun düşük kalitede olması ve telefonların sadece arka yüzünün gösterilmesi, biraz şüphe uyandırıyor.

Sızıntı ister gerçek olsun ister sahte, şimdiye kadarki tüm sızıntılar ve dedikodular iPhone 7'nin iPhone 6S'te çok büyük değişiklikler yapmayacağını söylüyor. Yeni sızan bir hız testi sonucu bile iPhone 7'nin beklediğimiz kadar güçlü olmayacağını söylüyordu.

Okuyucu Yorumları