iPhone 7 Plus sızıntısı bu defa şaşırttı!

iPhone 6S Plus'tan pek de farkı olmayacağı konuşulurken, ortaya çıkan bu kare iPhone 7 Plus konusunda bir kez daha kafaları karıştırdı!

iPhone 7 Plus'tan kafa karıştıran kare!

Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone modellerinden büyük olanına, yani iPhone 7 Plus'a dair detaylar giderek belirginleşmeye başlıyor. 5.5 inç boyutunda bir ekran ve çift lens kamerayla gelmesi beklenen cihazın, yeniden tasarlanmış anten bölümü dışında iPhone 6S Plus'la benzer bir tasarıma sahip olacağı tahmin ediliyor.

Bu tablo karşısında yeni iPhone'un bizi çok fazla şaşırtmayacağını düşünmeye başlasak da, yeni bir sızıntı beklentilerin ötesine geçen özelliklere işaret ediyor.

MyDrivers tarafından sızdırılan ve iPhone'un ana üreticilerinden Foxconn'daki özel bir toplantı esnasında çekildiği söylenen görüntüde bir sunum slaytının yer aldığı görülüyor. iPhone 7 Plus'ın bazı özelliklerine yer veren slaytta özellikle iki detay son derece dikkat çekici. Bunlardan birisi kablosuz şarj, diğeri de yeni iPhone'un toz ve suya dayanıklı olacağına işaret eden IP68 sertifikası.

Bu iki dikkat çekici özelliğin yanında slaytta ayrıca cihazın 12 MP çift lens kamera ve iOS 10'la geleceği detayları de yer alıyor.

Okuyucu Yorumları