iPhone 7'nin kamerası bu özellikle gelebilir!

iPhone 7'nin kamerası, Apple'ın Plus modellerine özel sunduğu bu özellikle gelebilir!

iPhone 7'nin kamerası sürpriz yapacak!

Yeni iPhone 7 ikilisinin sadece büyük ekranlı Plus modelinin çift kamerayla gelmesi bekleniyor. Ancak bu, iPhone 7'nin kamera alanında güçlenmeyeceği anlamına gelmiyor.

Nowhereelse.fr'nin eline geçen aşağıdaki görüntüler, iPhone 7'nin kamerasının optik görsel dengeleme (OIS) işlevi ile gelebileceğinin ipucunu veriyor. OIS, Samsung Galaxy S7, HTC 10 gibi üst seviye telefonların çoğunda bulunuyor ancak Apple, bu işlevi şimdiye kadar sadece iPhone 6 Plus ve iPhone 6S Plus gibi büyük modellerine eklemeyi tercih etti.

iPhone 7'nin kamerası bu özellikle gelebilir!

Yukarıdaki karşılaştırmada gördüğünüz gibi iPhone 7'nin kamera modülü olduğu iddia edilen modül, Apple'ın phablet'leriyle ortak bir noktaya, lensin etrafındaki dört çentiğe sahip. iPhone 6 ve 6S'te bulunmayan bu çentiklerin iPhone 6 Plus ve iPhone 6S Plus'ta OIS için gereken bileşenleri barındırdığı düşünülüyor. Çentiklerin başka bir işlevi de olabilir, ancak akla ilk olarak OIS geliyor.

Elbette sızan fotoğraftaki bileşenin sahte olma ihtimali de var. Ancak sitenin sızıntılar konusunda iyi bir geçmişi olduğundan ve iPhone 7'nin OIS ile geleceğini daha önce de duyduğumuz için, OIS destekli bir iPhone 7 bizi şaşırtmayacak.

Okuyucu Yorumları