iPhone 7'nin kamerası çok konuşulacak!

Tayvanlı bir kaynağın sızdırdığı görsellere göre, iPhone 7'nin en önemli özelliği bakın ne olacak...

iPhone 7'den iddialı yenilik!

Apple'ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'larının ardından görücüye çıkarması beklenen iPhone 7 Plus modelinin çift lensli kameraya sahip olacağına dair yeni işaretler geldi. Cihaza dair sızdırılan fotoğraflarda bir doğruluk payı varsa bu yıl tanıtılacak olan geniş ekranlı iPhone'larda çift lens kamera desteği olacağını söylemek mümkün.

Tayvan merkezli birçok web sitesinde ortaya çıkan ve Pocketnow tarafından da paylaşılan modül, iPhone 7 Plus'taki çift lensli kamera bileşenlerinin neye benzeyeceğine dair bazı ipuçları taşıyor.

Geçtiğimiz aylarda görece düşük iPhone satışları karşısında bir tür şaşkınlık yaşayan teknoloji devinin iPhone 7 modelleriyle birlikte kullanıcılarda yeni bir heyecan uyandırması ve kaybettiği pazar payını da yeniden kazanması bekleniyor.

Söz konusu çift lensli kamera sistemiyle elde edilecek fotoğraflarda cihazın iki lensinden de yararlanılacak ve elde edilen sonuçlar daha yüksek çözünürlüklü fotoğraflar oluşturmak için kullanılacak. Bu doğrultuda 12 megapiksel'lik lenslerden birinin optik görüntü sabitleme özelliğiyle geniş açılı çekimlerde ve diğer lensin de bir görseli üç kat daha büyütebilen bir optik yakınlaştırmada kullanılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları