iPhone 7'nin tasarımı değişmeyebilir!

Yeni sızan bir çizim, Apple'ın bir sonraki iPhone'unun tasarımını gözler önüne sermiş olabilir!

Yeni iPhone böyle mi olacak?

iPhone 7'nin daha ince olacağına dair bir çok dedikoduya rastlasak da, telefonun diğer ölçüleri hakkında şimdiye kadar konuşan pek olmadı. Son sızıntı ise telefonun ölçülerinin iPhone 6S ile aynı olacağını söylüyor.

Nowhereelse.fr'nin paylaştığı çizime göre iPhone 7'nin uzunluğu 138.30mm, genişliği ise 67.12mm olacak; yani cihaz iPhone 6S ile aynı ölçülere sahip olacak. Ancak "sızıntının" Apple'dan gelmediğini, bir başkası tarafından çizildiğini belirtmekte fayda var. Çizimin kaynağı belirtilmediğinden bilginin doğru olmama ihtimali bulunuyor; ancak Nowhereelse.fr'nin şimdiye kadarki iPhone iddialarının isabetli olduğunu biliyoruz.

iPhone 7'nin tasarımı değişmeyebilir!

Çizim, telefonun kalınlığı hakkında ise hiçbir şey söylemiyor. Tüm anladığımız, yeni iPhone'un ölçülerinde bir değişiklik olmadığı.

Çizimden çıkarılabilecek bir başka sonuç, telefonun kenarlarının iPhone 6S'teki gibi yuvarlak olması ve kameranın yerinin değişmemiş olması. Bununla birlikte lens boyutu biraz daha büyük gibi görünüyor. iPhone 7'nin kamerasının daha büyük olabileceğine dair dedikodulara daha önce de rastlamıştık. Bununla birlikte dedikodularda geçen çift lensli kameraya bu sızıntıda rastlamıyoruz. Dolayısıyla çift kamera, iPhone 7 Plus'a has bir özellik olabilir.

Okuyucu Yorumları