iPhone 7'ye özel kablosuz kulaklık dedikodusu

Apple, kulaklık girişi olmayacağı konuşulan iPhone 7 için bakın nasıl bir çözümün peşine düştü...

iPhone 7'ye kulaklık çözümü!

iPhone 7'nin kulaklık girişinin olmayacağı iddiaları, telefonun üst seviye kulaklıkla geleceği söylentilerini güçlendiriyor. Yeni dedikodulara göre Apple, Beats markalı kablosuz kulaklıklar üretmek için kolları sıvadı.

9to5Mac'e göre yeni kulaklıklar tamamen kablosuz olacak ve şarj için herhangi bir porta ihtiyaç duymayacak. Kulaklıkların pili bittiğinde onları şarj etmek için şarj kutusuna koymanız yeterli olacak. Gürültü iptali teknolojisinin ve mikrofonun da kulaklığa dahil edilebileceği söyleniyor. Kulaklıklar üst seviye olacağından ve üzerinde Beats markasını taşıyacağından, iPhone 7 ile birlikte sunulması beklenmiyor.

Dedikoduya göre Apple'ın kulaklıklarının tasarımı, piyasadaki LG, Samsung ve Plantronics kulaklıklarından farklı olacak. İki kulaklık birbirine kabloyla bağlanmayacak, bunun yerine her kulaklık kendi pilini ve kablosuz yongasını taşıyacak.

iPhone 7'nin üzerindeki tek bağlantı noktasının bir Lightning portu olacağı, daha ince tasarım için kulaklık girişinin iptal edileceği bir süredir konuşuluyor. Bu söylentiler gerçeğe dönüşürse Apple, iPhone kulaklık piyasası üzerinde daha güçlü bir denetime sahip olacak demektir.

Okuyucu Yorumları