iPhone 7'yi matkapla delen video yanlış anlaşıldı!

iPhone 7'ye "kulaklık girişi açmak" üzere onu matkapla delen eğlence videosunu gerçek sandılar, olanlar oldu!

Şaka videosunu gerçek sandılar!

iPhone 7'nin üzerinde matkapla "kulaklık deliği" açan video, YouTube'da 10 milyon gösterime ulaştı. Kulaklık girişinin kaldırılmasıyla eğlenen videoya göre önce iPhone'un mengeneyle sabitlemeniz, ardından deliğini telefonun alt tarafına açmanız gerekiyordu.

Çoğumuz bu videonun bir şaka olduğunu, delik açmakla gerçek bir kulaklık girişi elde edemeyeceğimizi biliyorduk. Ancak bunu düşünemeyenler de olmuş gibi görünüyor. Videonun altındaki yorumlara bakıldığında, görüntülenen şeyleri uygulayarak iPhone'unu bozanların olduğu anlaşılıyor. Bu yorumların bazılarının ciddi olmadığı doğru, ancak ciddi gibi görünen bazı yorumlar da var. Örneğin Artur adlı bir kullanıcı telefonuna deliği açtığını ve kulaklıktan ses gelmediğini söylerken Lukelaluke123 takma isimli bir başka kullanıcı, telefonunu babasının matkabıyla deldikten sonra iPhone'un tamamen çalışmaz hale geldiğini söylüyor ve kanala hakaretler yağdırıyor.

Videoyu yayınlayan TechRax, farklı ürünlerin parçalanması, mikrodalga fırında pişirilmesi gibi "evde denememeniz gereken şeyleri" gösteren videolar paylaşıyor. Ancak sanırız kanalın biraz daha dikkatli olması ve uyarılarını daha belirgin biçimde yapmasında fayda olacak.

Okuyucu Yorumları