iPhone 8 Farklı Bir İsimle Farklı Tarihte Gelebilir!

Yeni bir iddiaya göre iPhone 8, Eylül'de karşımıza bu sürpriz isimle çıkabilir!

iPhone 8'e yeni bir isim ve tarih!

iPhone'la ilgili dedikoduların çoğu, bu sene üç yeni iPhone ile tanışacağımız konusunda anlaşıyor. Buna göre her sene yapılan yenilikleri yapan iPhone 7S ve iPhone 7 Plus'ın yanında, bir de daha üst seviye bir iPhone, muhtemelen iPhone 8 tanıtılacak. Şimdi ise yeni bir rapor, bu iPhone 8'in farklı bir isimle geleceğini söylüyor.

Japonca web sitesi Mac Otakara'ya göre üst seviye iPhone'un ismi iPhone Edition olacak. Bu isim, Apple Watch'un üst seviye modeli Apple Watch Edition'la da uyuşuyor. Site, Apple'ın bu telefonda AMOLED ekranları, kavisli ekranları, home düğmesi olmayan ve cam arka yüzlü tasarımı test ettiğini söylüyor. Bunların daha önce duyduklarımızdan farkı yok.

Telefonun ekranının 5 inç aralığında olacağı, çift kamerayla, kablosuz şarjla ve son günlerdeki iddiaların aksine USB-C değil, Lightning bağlantısıyla geleceği söyleniyor. iPhone Edition, Mac Otakara'ya göre Eylül'de diğer yeni iPhone'larla birlikte tanıtılacak ancak bir süre satışa sunulmayacak.

Site, telefonun ne zaman satışa sunulacağını söylemiyor ancak Apple'ın cihazı yılsonundan önce mağazalara taşımak isteyeceğini tahmin ediyoruz. Elbette önce bunun için Mac Otakara'nın iddiasının doğru çıkması gerekiyor.

Okuyucu Yorumları