iPhone 8'den Tehlikeli İşaretler!

Apple'ın iPhone 8'e eklemek istediği ancak dedikodulara göre ekleyemediği bu işlevler, onuncu yıla özel iPhone'u bir hayal kırıklığına dönüştürebilir!

iPhone 8'den tehlikeli işaretler!

Apple, iPhone'un onuncu yılı için eşi benzeri görülmemiş, müthiş bir iPhone üretmek istiyor. Ancak en son dedikodular, tüm beklentilerin gerçeğe dönüşmeyeceğini söylüyor.

CLSA'dan bir analistin raporuna göre iPhone 8, "uçtan uca" ekranla gelecek ancak bunu mümkün kılmak için Touch ID parmak izi tarayıcısını ekranın arkasına taşıyacak. Bu iddia doğruysa Apple, parmak izini ekranın altına yerleştirme planını gerçeğe dönüştüremeyecek demektir. Bu ise iPhone 8'in beklendiği kadar büyük bir yenilikle gelmeyeceği anlamına geliyor.

iPhone 7, iPhone 6S'in üzerine büyük yenilikler getirmeyi başaramamış ve daha çok bir "iPhone 6S S" olmuştu. Yeni iPhone'dan çok şey beklesek de, bunun olmayabileceğine dair ilk işaretler, gelmeye başladı.

iPhone 8 için sırada bir başka sorun daha var. Apple, iPhone 8'de ilk defa OLED ekranlara yer vermek istiyor ancak sızıntılar, firmanın yeteri kadar OLED tedarik etmeyi başaramadığını söylüyor. Eğer Apple, iPhone 8'in OLED ekranını da tedarik edemezse, telefon şimdiden iki büyük yenilikten mahrum kalmış demektir.

Bazı dedikodulara göre iPhone 8, üç boyutlu yüz tanıma işleviyle gelecek. Ancak bu özelliğin geniş kitleleri iPhone 8'e yükseltmeye tek başına ikna etme ihtimali düşük. Kötü haberler burada da bitmiyor. KGI Securities'ten Apple analisti Ming-Chi Kuo'ya göre iPhone 8'in üretim planları, iki ay geriden geliyor. Ancak yeni bir rapor, böyle bir gecikmenin yaşanmayacağını söylüyor.

Dedikoduları temel alarak iPhone 8'in yetersiz olacağına karar vermek elbette doğru değil. Tim Cook bile iPhone 8'den bahsetmeye başladığına göre, dünyanın en zengin firmalarından biri olan Apple, bu işin altından nasıl kalkacağını bize ispat edebilir.

Okuyucu Yorumları