iPhone 8'in Ekranı "True Tone" Olabilir!

iPhone 8'den gelen yeni dedikodu, Apple'ın ekran konusunda boş durmadığını söylüyor!

iPhone 8, iPad Pro'yu örnek alabilir!

Apple'ın bu sene tanıtacağına inandığımız iPhone 8'in dedikodu kazanı, yine kaynamaya başladı. Yeni bir iddiaya göre önümüzdeki aylarda True Tone ekranlı üç yeni iPhone ile tanışabiliriz.

MacRumors'un son iPhone 8 iddiası, bir Barclays yatırım raporunu temel alıyor. Buna göre iPhone 7S/7S+ ve iPhone 8, şimdiye kadar sadece 9,7 inç iPad Pro'ya özel olan ekranı kullanabilir. True Tone, iPad'in ekranını kullanıcının etrafındaki ışığın rengine göre ayarlıyor, böylece ekrandaki renklerin insan gözü tarafından mümkün olduğunca isabetli algılanması sağlanıyor.

Örneğin sıcak bir aydınlatmaya sahip bir odada ekran, turuncu miktarını ayarlıyor veya dışarıya çıktığınızda daha soğuk renkler kullanabiliyor. İşlevin Apple'ın uykunuza yardımcı olmak üzere akşamları mavi renkleri azaltan Night Shift işlevine benzediği söylenebilir. Bununla birlikte True Tone, daha çok sanatçılar ve fotoğrafçılar tarafından, resimlerin tam olarak nasıl görüneceğini görmek üzere kullanılıyor.

Şimdilik her şey bir söylentiden ibaret, ancak Apple'ın iPhone 8'in ekranı için bu tür yenilikler düşünmesi şaşırtıcı görünmüyor.

Okuyucu Yorumları