iPhone 8'in Yeni Tasarımı Yeni Sızıntıda Göründü!

Büyük merakla beklenen iPhone 8'in ön ve arka cam yüzleri, yeni bir sızıntıda çok net bir biçimde göründü!

iPhone 8 çok net göründü!

Yeni iPhone 8 sızıntısı, Apple'ın iPhone'un onuncu yıldönümüne özel telefonundan sızan bilgi parçalarını nihayet bir araya getiriyor. Yeni sızan fotoğraflarda iPhone 8'in ön ve arka cam yüzünü görebiliyoruz.

iPhone 8'in Yeni Tasarımı Yeni Sızıntıda Göründü!

Paylaşımı yapan Reddit kullanıcısı, parçaların Çin'den geldiğini söylüyor. Sızıntı gerçek ise iPhone 8'in neredeyse çerçevesiz bir ön yüze sahip olmasını, bunun yanında arka yüzünün her zamanki alüminyum yerine cam olmasını bekleyebiliriz.

Sızıntı, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modellerinin de benzer cam arka yüzle geleceğini gösteriyor. İddiaya göre iPhone 8'de olduğu gibi bu modellerde de kablosuz şarj özelliği bulunuyor. Ancak buna rağmen iPhone 8'i öne çıkaracak bir yanı var: Telefon iPhone 7 Plus'tan büyük olmamasına rağmen 5,5 inç ekran sunuyor. Hatta cihazın boyutları daha küçük bile olabilir.

iPhone 8'in Yeni Tasarımı Yeni Sızıntıda Göründü!

Onuncu yılın iPhone'unun bir başka eşsiz özelliği daha olabilir. Arka yüzdeki kameranın artırılmış gerçeklik işlevleriyle güçlendirileceği söyleniyor. iOS 11, artırılmış gerçeklik özelliklerini geliştiricilerin mevcut iPhone modelleri üzerinde denemesini sağlamıştı. iPhone 8'in AR yetenekleri, Kasım'da bu özel işlevi yeni bir seviyeye taşıyabilir.

Okuyucu Yorumları