iPhone 8S'in Kamerası Müthiş Olabilir!

Yeni dedikodular Apple'ın, 2018'de tanıtacağı tüm iPhone'ların kamerası için önemli bir adım attığını iddia ediyor!

2018'in iPhone'u için büyük iddia!

iPhone 8 önümüzdeki hafta ABD'nin San Francisco eyaletindeki etkinlikte tanıtılacak ancak yeni telefonun kamerasında büyük bir geliştirme olacağına dair şimdiye kadar herhangi bir bilgi gelmedi.

Tedarik zincirinden gelen yeni bir dedikodu ise Apple'ın tüm iPhone'larındaki kameralarda yükseltme yapacağını ileri sürdü. Bununla birlikte bu değişiklikler, 2018'e kadar iPhone'lara yansımayacak. İddiaya göre iPhone 8S veya iPhone 9, Apple'ın 12MP sensör ile gelen ilk telefon olacak. Digitimes'ın raporuna göre Apple, bir kamera üreticisinden yeni, yüksek çözünürlüklü lens modülleri üretmesini istedi. Rapor, Apple'ın yeni sensörler için Tayvan'daki Largan Precision ile anlaştığını söylüyor.

Ayda 600 milyon lens üretebildiği söylenen Largan, üretime önümüzdeki ayın sonunda başlayacak. İddiaya göre bu sene tanıtılacak iPhone ise iPhone 7 Plus'takine benzer bir kameraya sahip olacak. Bunun yanında iPhone 8'in çift kamerasının her ikisinin de optik görsel dengeleme özelliğine sahip olacağı söyleniyor.

Okuyucu Yorumları