iPhone'a özel powerbank satışta!

CasePower'ın iPhone'lara özel kılıf şeklinde tasarladığı yedek şarj birimleri, satışta!

Kılıf şeklinde powerbank!

DataStar, İsveçli üretici CasePower'ın iPhone'lara özel kılıf şeklinde tasarlanmış yedek şarj birimlerini satışa sundu. iPhone 4/4S için ayrı, iPhone 5/5S için ayrı modeli olan ürünler telefona kılıf şeklinde takılarak şarj işlemi yapıyor.

DataStar, akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için yedek şarj birimi üreticisi olan İsveçli CasePower'ın iki yeni modelini daha satışa sundu. iPhone'lara özel olarak geliştirilen bu yedek şarj birimleri, telefona takılabilen kılıf şeklinde tasarlanmış. Bu sayede hem taşınması kolay oluyor, hem de şarj için ayrı bir kablo gerekmiyor.

DataStar'ın satışa sunduğu bu ürünlerden ilki CasePower A4i modeli ve iPhone 4 ve 4S modellerini şarj edebiliyor. Telefona takılan bir kılıf formunda olan ürün, hafif ve çok ince yapısı ile rahat taşınıyor. Apple ürünlerine özel MFI lisanslı ve Apple sertifikalı olan CasePower A4i yedek şarj deposu, iPhone 4 ve 4S'i bir kez tam şarj edebiliyor. İskandinav tasarımı ile göze de hitap eden ürün üç adet değiştirilebilir ve farklı renkte yan panel ile satışa sunuluyor. Şıklığının yanı sıra sağlam da olan ürün, güvenli bir yedek enerji deposu. 1500mAh pili olan ürün sadece 55 gram ağırlığında ve 125 x 61 x 15 mm boyutlarında. CasePower A4i'nin satış fiyatı ise 39 USD + KDV.

DataStar'ın satışa sunduğu diğer model ise iPhone 5 için üretilen CasePower A5. Bu model de telefona takılan kılıf şeklinde tasarlanmış. Hafif bir koruyucu kılıf gibi telefona takılabilen ve iPhone 5'i bir kez tam şarj edebilen ürün ile şarj bitmesi sorunu ortadan kalkıyor. Üstelik taşıması ve şarj etmesi son derece kolay.

CasePower A5 modeli de Apple tarafından "Made for iPhone" belgesine sahip. Aynı zamanda MFI lisanslı olan ürün, güvenli ve güçlü. 2000mAh pile sahip olan ürün, Apple'a özel tasarımı ile telefonla bütünleşiyor. 137 x 62.3 x 16.6 mm boyutlarında ve 55.5 gram ağırlığındaki ürünün satış fiyatı ise 39 USD + KDV.

Okuyucu Yorumları