iPhone, Android sahipleri arasındaki farklar!

Android'li cep kullananlar ile iPhone'cular arasında bugüne dek hiç duymadığınız farklar...

iPhone'cular vs Android'ciler

Yeni bir araştırma, iPhone ve Android kullanıcılarının alışkanlıklarındaki farklılıkları ortaya çıkardı. Ancak araştırmanın gerçeği ne kadar yansıttığı, tartışmalı.

Battery Ventures'ın araştırma sonuçlarına göre Android'li telefon sahipleri, Apple iPhone sahiplerine göre daha çok McDonalds'a gidiyor ve daha çok sigara yakıyor. Bunun yanında araştırma, iPhone'luların alkollü içecek olarak şarabı tercih ettiğini, Android'lilerin ise daha çok bira içtiğini öne sürüyor.

Araştırmanın ilginç çıkarımları bunlarla sınırlı değil. iPhone sahipleri, araştırmaya göre Android sahiplerinden daha çok uçakla yolculuk yapıyorlar. Android'liler, daha çok otobüsü tercih ediyorlar. Dini inanışlar bakımından da iki cephe arasında farklar var. Araştırma grubu içinde Android kullananlar, bir yaratıcının varlığına inanırlarken, iPhone kullanıcıları arasında inanmayanlar daha fazla. Ev ve silah sahibi olma arzusu, iki grup arasında eşit seviyede.

Gerçekliği şüpheli

Araştırmanın doğruluğu, sonuçlarını somut gerçeklere bağlamadığından ve detaylı grafikler sunmadığından, biraz şüpheli. Bunun yanında iki cep arasında sonuçları birbiriyle karşılaştırmanın ne kadar doğru olduğu tartışmalı; çünkü farklı fiyat aralıklarında Android'li cepler bulmanız mümkün. iPhone kullanıcılarının genel olarak ortalamanın üzerinde gelir elde ettiği biliniyor. Bir teknoloji web sitesi lan Re / code'a göre benzer gelir düzeyine sahip iPhone ile Android kullanıcıları arasında pek fark yok.

Okuyucu Yorumları