iPhone Cephesinde Değişen Bir Şey Yok!

Apple'ın yeni telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, tahminlere göre geçen yılın iPhone 6S'lerinin bile üzerine çıkmayı başarıyor!

iPhone cephesinde değişen bir şey yok!

Raflarda bulunması belki bir NES Classic Edition kadar zor olmasa da, Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin Noel tatil sezonunda da en çok talep gören hediyelerden olması bekleniyor. iPhone 6'ya göre önemli geliştirmelerle gelse de 3.5 mm'lik kulaklık girişini kaldırarak tartışmalara yol açan model özellikle ABD'de yaklaşan Noel tatili açısından da büyük bir ilgi görüyor.

Yatırım firması Piper Jaffray tarafından yapılan ankete göre ABD'deki 1.000 kişiyi içeren araştırmada iPhone, bu kişilerin en çok istedikleri tatil hediyesi listesinde yüzde 7.2'yle zirvede yer alıyor.

Piper Jaffray ayrıca, bu sonuçların geçtiğimiz yılın aynı döneminde iPhone'a yönelik talepten yüzde 2 daha fazla olduğunu belirtiyor. Bu da son dönemde satışlarda genel bir düşüş söz konusu olsa da Apple'ın akıllı telefonlarına yönelik ilginin halen güçlü bir şekilde devam ettiğini gösteriyor.

Listede yer alan ve iPhone'u takip eden MacBook, Xbox One, akıllı saatler ve PS4'ün gördüğü toplam ilginin iPhone'un listedeki payına yaklaşamadığını da ekleyelim.

Okuyucu Yorumları