iPhone'da kalıpları "Mind Mould" ile yıkın!

Bulmaca tarzını en iyi yansıtan oyunlardan biri olan "Mind Mould", sizi de etkisi altına alacak!

Oynayan bırakamıyor...

Yerli bir oyun olan Mind Mould 29.08.2013 tarihinde elektronik raflardaki yerini aldı.

Türk ve Hollanda ortak yapımı olan "Mind Mould" oyununun tasarımcıları, Levon Sebuhyan ve Arman Kayhan, bulmaca tarzındaki oyun ile iPhone ve iPad kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. "Mind Mould", Türkiye'de henüz gelişmekte olan oyun yapım sektörünün ilk örneklerinden biri olma özelliğini taşıyor. Bulmaca tarzını en iyi yansıtan oyunlardan biri olan "Mind Mould", orjinal kombinasyonu, eğlenceli sürprizleri ve görsel kalitesi ile şimdiden bağımlılık yapan, indirenlerin uzun süre elinden bırakamayacağı bir oyun haline geldi.

"Mind Mould"da hem Tetris'in akıcı oyun tasarımını ve bulmaca çözümündeki varyasyon özgürlüğü, hem de klasik jigsaw bulmacalarındaki eşsiz şekil oluşturma heyecanı bir araya geliyor. "Mind Mould"un yapımcılarına göre oyunun öne çıkan asıl özelliklerinin başında yenilikçi ve orijinal olması, birbirinden güzel 60 tane bölüm içermesi, oyunun tamamen HD olan etkileyici grafikleri ile orijinal müzik ve ses efektleri geliyor.

Bu müthiş oyun App Store'dan iPhone, iPad ve iPod'a indirilip oynanabiliyor. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için www.mindmould.com veya www.facebook.com/mindmouldgame sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları