iPhone için "özel" bir kılıf!

iPhone'larımızda kullandığımız rengarenk kılıflar bile, bu kılıfı görünce kaçacak yer arayacak!

iPhone için "özel" bir kılıf!

Akıllı telefon denildiği zaman akla ilk gelen yan ürünlerin başında telefon kılıfları bulunuyor. Başlangıçta sadece ve sadece korumaya yönelik tasarlanan kılıflar, günümüzde birbirinden farklı şekilde karşımıza çıkabiliyorlar.

Eğer sizler de genel geçer iPhone kılıflarından sıkıldıysanız ve biraz aksiyon arıyorsanız, o zaman VanD flashig iPhone kılıfları tam da aradığınız ürünler olacak. Flashing Clear Case olarak isimlendirilen seri, iPhone 5, 5S ve 5C cihazları için geliştirilmiş ve arama geldiği zaman parlamalarına imkan sunacak şekilde tasarlanmış. Özel olarak enerji harcamadığı beyan edilen kılıflar, iPhone içerisinde bulunan "LED flash for alerts" sisteminin açılması ile devreye giriyor. İstenildiği zaman kapatılabilen sistem sayesinde gelen her türlü arama, mesaj, elektronik posta ya da telefonu tepki vermeye iten herhangi bir durum sonucunca cihaz LED ışıklar aracılığı ile parlıyor.

Kılıf aracılığı ile yayılan parlama sadece telefonun arka tarafına değil, yan taraflarına da yayılıyor ki onu görmemek mümkün değil. Özellikle fazladan şarj harcamayan, farklı bir özellik olması bu kılıfları şimdiden bir hayli popüler yapmış durumda. Sessiz olmasına rağmen fark edilebilir bir telefon isteyenler için biçilmiş kaftan olan bu ilginç kılıfların fiyat etiketiyse 19.99 dolar.

Okuyucu Yorumları